Uncategorized

Seminarium med Peter Blackwell.

Hej alla! Vi på Karlshamn Fightcenter välkomnar nu alla till en helg med 6 timmar seminarie med Peter Blackwell lördag 2 okt och söndag den 3 okt. Utöver seminariet med Peter kommer vi att köra öppen matta med möjlighet att få sparras med folk från andra klubbar, byta tekniker och bara umgås inom teamet. Vi erbjuder sovplatser i lokalen till dom som vill stanna över natten. Efter passen är tanken att vi alla tillsammans går ut och tar en bit mat och på så vis får ett tightare team och bättre team känsla. Vi har utrymme till hur många deltagare som helst so spread the word.

Pris 1 dag 300:-
2 dagar 500:-

Anmäl er på Facebook och/eller till Fredrik Berntsson på 0709-607159

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=151664658181349&ref=ts