Uncategorized

Schema och tider för vårtermin

Nya Schemat för Våren ligger uppe och även datum för terminstart och öppethus är klart. Tider för träning i mellandagarna kommer så fort vi hittar instruktörer som kan hålla passen.

14:e Jan Öppethus med uppvisningar

16:e Jan Terminstart barn och vuxna, med nybörjar intag

NYTT :  Åldersgräns på Barn grupper är det året man fyller 8 år. För att träna Thaiboxning så gäller det året man fyller 16 år (Vissa undantag kan göras tala med ansvarig instruktör).

Tyvärr ingen schemalagd MMA träning vi har inte tillräckligt med instruktörer för att täcka upp passen. Men för de personer som uppfyller kraven för att träna MMA samtalar med Johan (Ansvarig Thai-instruktör) så tränar ni samtidigt som Thaiboxningen, så länge det inte stör Thaiboxningsträningen.

För att köra MMA vill vi att man tränat både en grappling stil och en slag spark stil sen nått år tillbaka (minst) så man har koll på grund teknikerna i allafall. Har man inte tränat något tidigare så börja med att köra Thai och BJJ och lär er grunderna så när vi har en lagom stor skara som kan köra så kan vi nog bilda en grupp för MMA också i framtiden.