Uncategorized

Terminstart hösten 2013

Vi drar igång höst terminen med öppet hus den 31 Augusti kl 14.00 – 16.00 och terminens första lektioner drar igång den 2 September. Nya schemat ligger redan uppe samma som i våras förutom att vi tagit bort Thai sparring på torsdagar lågt antal deltagande men tiden är fortfarande ledig så det går att lägga in i efterhand om intresset finns.

Mörrums Friskvårds Center kommer även visa upp den nybyggda klätterväggen och nybyggda squash hallen den 31 Augusti

När det kommer till MMA träning så körde vi test träning nu i sommar men där det också var alldeles för lågt deltagande för att de skall vara värt att schema lägga. Ni som egentligen är intresserade av MMA träning kom till BJJ träningen om Thaiboxningsträningen denna terminen prata med instruktörerna och så tar vi upp intresset har vi tillräckligt med intresserade så kan vi ev. lägga in ett pass i veckan för att sedan komma igång med fler pass till våren 2014. Om ni vill träna MMA så rekommenderas det att ni redan har grundläggande tekniker inom Boxning, Thaiboxning eller någon annan form av stående kampsport och grundläggande träning inom Judo, BJJ, SW eller Brottning, detta för att underlätta för er själva och instruktören. Även om man tränar MMA sedan så rekommenderar vi att man lägger till ytterligare träning i form av några pass Thaiboxning och BJJ speciellt om man siktar på att börja tävla.

Kul att så många visat sitt intresse trots att det varit sommar så vi tackar alla som deltagit under Sommar träningen !

Väl mött den 31 Augusti och hoppas vi får se många nya ansikten på matten den 2 September.