Uncategorized

Maj på Karlshamn Fightcenter

*Terminsavslutning fredagen den 29 maj

KFAvslutning1 KFAvslutning2 KFAvslutning3

*5 fighters från Karlshamn Fightcenter åkte iväg till Danish Open och kom hem med inte mindre än 9 medaljer! Susanna Hoffmann, Mikael Hoffman och Andreas Rydström tog alla guld i sin viktklass och silver i öppen viktklass. Fille tog brons i sin viktklass och brons i öppen. Fibban tog silver i sin viktklass.
9medaljer

*Bra resultat även på Helsinborg Muay Thais tävling. Fille gick diplommatch, Khaled gick oavgjort, Joel och Magomed vann via domslut. Alla i D-klass.
4GuldHelsingborg

*Karlshamn Fightcenters lag kom på sjunde plats av ca 250 lag på Toughest i Malmö. Även på det enskilda planet gick det utmärkt för lagmedlemmarna – Peter Autio kom på fjortonde plats i elitklassen och Elinor Möller kom på sjuttonde plats, och båda kvalade då in till VM i USA. Stort grattis från hela klubben!

ToughestLars
Nånstans där i vimlet kan man få syn på Lars Bergenvass

*Och så dömde förstås Manne på Superior Challenge 12

ManneSuperior
Inget undgår en sådan stirrande blick…