Uncategorized

Vinter på Karlshamn Fightcenter

Okej, lite info här…

Nästa termin startar den 11:e januari. Samma schema som under hösten. Utövare av BJJ kan fortsätta hålla på som vanligt utan uppehåll förutom på röda dagar, men fys och Muay Thai tar paus fram till den elfte, med undantag för öppen matta. Den som verkligen, verkligen vill köra pass under julledigheten kan alltid kontakta sina tränare, så kan nånting möjligen fixas.

Vår thaiboxare Magomed är numera även praktikant hos oss. Välkommen in bakom kulisserna!

Magomed

Vi kommer också få några nya tränare till vårterminen. Mer om dem senare.

Och något vissa av er kan vara intresserade av: Om vi vinner en insamlingsauktion för Musikhjälpen kommer thaiboxningsproffset Madeleine Vall att hålla ett träningspass på Karlshamn Fightcenter; tanken är att intresserade personer går ihop med en summa pengar utöver det kassören redan lagt på budgivningen för att öka våra chanser. Se Facebook-gruppen för mer info.

“Thaiboxningsproffset Madeleine Vall ger dig och dina kompisar ett privat träningspass, skräddarsytt efter era önskemål! Madde har under flera år tillhört absoluta världseliten och har ett dussintal mästerskapsmedaljer och titlar. Hon bjuder på sina bästa tips och trix i allt från funktionell träning till fys och fartfylld fighting.

Madde åker dit du vill att passet ska hållas, du som vinnare står för lokal, samt eventuella resekostnader och logi. Träningspasset är för max 20 personer.

Ingen ska behöva fly undan klimatet
Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats på flykt på grund av klimatrelaterade katastrofer. Nu vill vi ha din hjälp att öka katastrofberedskapen och göra skillnad för dem som drabbas. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.”