Uncategorized

BJJ EM i Lissabon I

Fredrik Berntssons upplevelser från BJJ EM i Lissabon, där även Mattias Larsson, Susanna Hoffmann, Andreas Rydström & Per-Olof Nilsson deltar.

Dag 1

“Mattias Larssons dag. Mattias krigade i en viktklass med 104 st deltagare!!!!! Jag kan inte med ord beskriva hur jävla grymt han fightades. Han vann 3 matcher och förlorade sin 4:de. På det viset satte han nytt kfc rekord på EM med 3 st segrar. Tidigare har vi aldrig vunnit mer än 2. Sjukt stolt över Mattias.”

Dag 2

“Susanna Hoffmanns dag. Ja det har varit en sjukt känslosam dag för mig att se Sanna dra ut alla sina motståndare i klassen. De flesta matcher slutade med vinst till sanna på submission inom 2 minuter. Ja vad fan ska jag säga? Jag är så sjukt jävla inåt helvetes stolt. Nu krigar hon vidare i öppen klass. I morgon är det PO och Andreas Rydströms tur. Valeu!”

SusannaGuldLissabon