Uncategorized

Forever Living

Vi på Karlshamns Fightcenter försöker ständigt finna lösningar för att utöka vår föreningskassa och har nu fått ett spännande erbjudande om en Hälsa & Hudvårdstimme med Sara Martinsson.
Den 4/11 kl 12:30-13:30 kommer Fightcenter fyllas med ett brett sortiment av produkter med hög kvalité som passar ALLA inom hälsa, hudvård, kroppsvård osv. Allt ifrån träningsprodukter i form av kosttillskott, bars och liniment till schampoo, deodorant och handkräm, perfekt tillfälle för alla våra nära och kära att inhandla exempelvis farsdagspresenter och julklappar.
Sara och hennes företag kommer nämligen att skänka en stor del av förtjänsten tillbaka till oss.
En stor del av det som säljs denna timme går till Karlshamns Fightcenter.
Det vi vill att ni hjälper oss med är att komma och ta med gäster, gärna 2-3st var (vänner, släkt, kollegor, grannar m.m.) Alla använder som sagt produkter som dessa dagligen så låt dina kontakter få chans att handla och samtidigt stödja oss på Fightcenter.
Varmt välkomma att titta in mellan kl12:30-13:30 lördagen den 4 november.

forever