Uncategorized

Några ord från ordföranden

Hej! Jag heter Lars Bergenvass och är Ordförande i Karlshamnfightcenter.
Till min hjälp har jag min fantastiska styrelse som stöttar i vått och torrt.
Vi har haft möte i onsdags (20/1). En sak jag måste klargöra för Er alla är att alla tränare, I styrelse och aktiva i aktiviteter inte får någon lön, ingen får någon ersättning för som förlorad lön. övertid,mm ,mm. Vi har nu fått den värsta Pandemin i mannaminne eller Fruminne

Vi behöver Er hjälp!
Om Ni känner att Ni trots allt tränar ganska skapligt på Fysen . övrigt betala 500:- eller mera. Upp till Er!! Vill ni att klubben skall överleva så betala vad Ni kan. En vädjan från Mig och styrelsen som kämpar hårt att detta skall fungera. Jag vädjar också att alla tränare hittar lösningar som gör att vi inte behöver ha personkontakt men träna funktion. stil. utförande. säck. fys ,mm på era ordinarie tider! 16 personer per pass. Håll avstånd och var rädda om Er.

Vi ses, Tillsammans är vi starka.