Fakta
Karlshamn Fightcenter öppnade sina portar för allmänheten på Tubba torg September 2010 och blev då, med sina 400 kvm träningsmatta, södra Sveriges största kampsportscenter. Tidigare huserades klubben i källaren i Folkets hus i Karlshamn, då under namnet MMA Karlshamn. Klubben hade redan på den tiden en stark kärna utövare, lättillgängligt pedagogiskt upplägg och en familjiär stämning som är svåröverträffad i kampsportssverige. Eller som Alexander Öhrstrand på MMABloggen uttryckte sig efter att  ha turnerat land och rike runt i jakt på kampsport:

“Specialpris och hedersomnämnande går till Karlshamns MMA som hade en fantastisk stämning och var oerhört pedagogiska. Denna typer av klubbar är svensk MMAs framtid. Det är denna typen av klubb som gör att vi om 20 år kan få se MMA-SM på SVT sport. Svenskt folkhems idrottsanda när den är som bäst!”

Vi tog honom på orden och expanderade stort, utan att för den delen tumma på det som gjorde vår verksamhet unik. Efter två år på Tubba torg följde två år i vackra, historiska lokaler i Mörrum, där vi fortsatte förfina vår verksamhet. Men det tog inte slut där – det var under den tiden vi skaffade oss en proffsig MMA-oktagon och permanent uppsatt boxningsring som vi tagit med oss tillbaka till Tubba torg, där vi nu är komplettare än någonsin!

Organisation
Karlshamn fightcenter är en ideell förening som är ansluten till Svenska budo och kampsportsförbundet och ett flertal andra förbund som vi listar här under. Vi använder oss av SB&KFs stadgar, för mer info gå in på http://www.budokampsport.se och in under Dokument där ni finner det mesta, även info om försäkringen (som man får via medlemskapet).
https://www.budokampsport.se/klubb/forsakring/

Organisations nr : 802456-0370
SB&KF medlems nr : 2007

Förbund som vi är anslutna till:
Svenska Budo och Kampsportsförbundet – http://www.budokampsport.se
Svenska Muay Thai förbundet – http://www.swedishmuaythai.nu
Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsuförbundet – http://www.bjjsweden.com
Svenska Submission Wrestlingförbundet – http://www.subwrestling.se
Svenska Shootfightingförbundet – http://www.shootfighting.se
Svenska Mixed Martial Artsförbundet – http://www.smmaf.se